چگونه ورودی‌های ذهنمان را کنترل کنیم؟

ما هر لحظه و هر ثانیه در حال وارد کردن اطلاعات به ذهنمان هستیم و این اطلاعات معمولا از طریق تلویزیون، شبکه‌های اجتماعی، ماهواره و جامعه وارد ذهن ما می‌شوند.

یکی از مهمترین اعضای بدن ما، قلب است که جایگاه الله در آن است که باید خیلی مواظب ورودی‌های آن باشیم. به بیانی می‌توان گفت در کل ما از طریق چهار مسیر به قلبمان ورودی می‌دهیم:

  1. ذهن
  2. گوش
  3. چشم
  4. کلام

تمامی ورودی‌های ما باعث ایجاد باورها در ذهن ما می‌شوند چون باورها از تکرار بارها و بارهای یک فکر و یک کلام تشکیل می‌شوند.

زندگی ما براساس باورهای ما تشکیل می‌شوند، به عبارت دیگر انسان ماشین اثبات باورهایش می‌باشد. یعنی به هر چیز باور داشته باشیم، آن چیز در زندگی ما به نوعی ظاهر می‌شود. اگر واقعا به این باور برسیم که همه چیز از باورهای ما نشأت می‌‌گیرد مسلما برای تغییر در باورهای خودمان جهادی اکبر می‌کردیم.

فایل های تصویری و صوتی چگونه ورودی‌های ذهنمون رو کنترل کنیم؟

فایل تصویری چگونه ورودی‌های ذهنمون رو کنترل کنیم؟ ویدئو

مدت زمان: 22:36 دقیقه | حجم 358 مگابایت

فایل صوتی چگونه ورودی‌های ذهنمون رو کنترل کنیم؟ فایل صوتی

مدت زمان: 23:29 دقیقه | حجم: 43 مگابایت

 ابتدا باید بدانیم که تلویزیون، ماهواره، شبکه‌‌های اجتماعی، موبایل‌ها، دوستان، خانواده و غیره روی ما تاثیر مستقیم دارند و ناخودآگاه ما را مورد هدف قرار می‌دهند. ناخودآگاه مانند بچه‌ها ساده‌ست یعنی هر ورودی که به آن می‌دهیم بدون تجزیه و تحلیل بلافاصله می‌پذیرد.

اما نکته مهم اینجاست که ما می‌توانیم با کنترل ورودی‌های خودمان، کم کم باورهای غلطی که در ناخودآگاه ما ثبت شده است، تغییر دهیم.  این باورهای غلط از ورودی‌های بدی ایجاد شده است که در طول سالیان متمادی توسط تلویزیون، جامعه، خانواده و غیره به ذهنمان خورانده شده‌اند و متاسفانه ناخودآگاه ما آن‌ها را به عنوان یک باور پذیرفته است چون بارها و بارها برای آن تکرار و در نتیجه منطقی شده است.

متاسفانه سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی به عنوان یکی از مهمترین ورودی‌ها ذهن ما، طوری مدیریت شده‌اند که باورهای غلط را به ذهن ما بدهند. به عنوان مثال شخصیت‌های بد در فیلم‌ها معمولا افراد ثروتمند هستند یا آدم ثروتمند را طوری نشان می‌دهند که خانواده خوبی ندارد یا فرزندش مریض است یا ثروتش را از راه بدی در می‌آورد و هزاران مثال دیگر که متاسفانه به عنوان ورودی به ذهن ما داده‌اند.

 تمامی این ورودی‌ها باعث شده‌اند که ناخودآگاه ما ثروت را بد بداند و به جای اینکه فرکانس ثروت و نعمت را به جهان هستی بفرستد، فرکانس فقر و بدبختی را می‌فرستد چون در ناخودآگاه ما این باور نهادینه شده است که ثروت ما را از خدا دور می‌کند و تبدیل به آدم بدی می‌کند.

در حالیکه ثروت هم مانند سایر نعمت‌های الهی زیباست و هدیه‌ی خدا به تک تک بندگانش می‌باشد. 

بنابراین قدم اول برای تغییر در سبک زندگی، کنترل ورودی‌‌هاست. یعنی باید آگاهانه از تمامی موارد زیر فاصله بگیریم و یا حداقل زمان آن را کم کنیم:

  1.  اخبار
  2. فیلم‌ها و سریال‌ها، حتی طنز
  3. آهنگ‌ها، مخصوصا اگر غمگین باشد (به هر زبانی)
  4. صفحات شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام
  5.  گروه‌های شبکه‌های اجتماعی مانند گروه‌های تلگرامی و واتساپی
  6. آدم‌‌های منفی اطرافمان (تا حد ممکن از آنها دور شویم)

بهترین ورودی‌های ذهن می‌تواند کتاب، فایل‌‌های صوتی، سمینارها و وبینارهای موفقیتی و انگیزشی هستند.

از همه مهمتر، همانطور که در فایل “وبینار شغل مورد علاقه” به آن اشاره شد، برای اینکه بتوانیم در شغل مورد علاقه‌مان تبدیل به یک فرد موفق شویم باید آموزش ببینیم و مهارت کسب کنیم؛ و بهترین راه شرکت در دروه‌های حضوری و مجازی مرتبط با کسب و کارمان است تا بتوانیم هر روز پیشرفت کنیم و از همه مهمتر بروز باشیم. 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط با این مقاله را نیز بررسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

*

code

پیشنهاد ما به شما
×