ماجراهای دکتر و کنجاو (قسمت پنجم)

در این قسمت کنجاو دچار افسردگی شده و دکتر به او کمک می‌کند که با انجام تمارین مختلف هرچه سریعتر بهبود یابد.

افسردگی کنجاو به نقطه‌ای رسیده است که تصمیم دارد قرص بخورد و خودکشی کند. کنجاو آنقدر در این فاز افسردگی مانده است و آنقدر به اتفاقات بد و عدم دوست داشته شدن‌ها توسط دیگران توجه کرده که نمی‌تواند به شرایط عادی برگردد. 

افرادی که در فاز افسردگی فرو می‌روند، معمولا دچار ناامیدی و عدم تحرک می‌شوند یعنی اصلا دوست ندارند که با هیچکسی صحبت کنند و انجام هر کاری را بیهوده می‌دانند. این افراد فکر می‌کنند که هیچکس آن‌ها را دوست ندارد و همه فقط به فکر خودشان هستند.

ما باید بدانیم که هر فکری که در درون ما باعث حس بد شده است، خودمان اجازه ورود آنرا به ذهنمان داده‌ایم و اولین قدم برای تغییر، آگاهی ما از مسیر اشتباهی است که آمده‌ایم. بنابراین باید تصمیم به تغییر بگیریم و قدم‌‌های عملی و آگاهانه برداریم.

دکتر برای بهبود حس افسردگی کنجاو تمارین فوق‌العاده‌ای به او داده است که عبارتند از:

۱- نوشتن و شکرگزاری بخاطر داشته‌ها: در این تمرین باید لیستی از نعمت‌ها و توانایی‌هایی که دارید را بنویسید (حداقل ۲۰ مورد). چون با شکرگزاری نعمت‌های خداوند در زندگی ما بیشتر و بیشتر می‌شود و ظرف وجود ما بزرگ می‌شود (وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ (آیه ۷ سوره ابراهیم)).

۲- از دست دادن چه چیزهایی باعث می‌شود، وضعیت شما از اینکه هست بدتر شود: یعنی اگر نمی‌توانید یا برای شما نوشتن تعداد زیادی از تمرین اول امکانپذیر نمی‌باشد، بهترین راه این است که بیایید و بنویسید که اگر این‌هایی را که الان دارید را از دست می‌دادید چه اتفاقی برایتان می‌افتاد. بعد بخاطر همین موارد شکرگزار خداوند عزیز باشید.

کنترل ورودی‌های ذهن: سعی کنید ورودی‌های ذهنتان را کنترل کنید یعنی اخبار، تلویزیون، ماهواره، شبکه‌های اجتماعی و صفحه‌های منفی را از زندگیتان حذف کنید. برای توضیحات بیشتر می‌توانید فایل چگونه ورودی‌های ذهنمان را کنترل کنیم را ببینید. 

 

دانلود فایل‌های تصویری و صوتی ماجراهای دکتر و کنجاو (قسمت پنجم)

فایل تصویری ماجراهای دکتر و کنجاو (قسمت پنجم) ویدئو

مدت زمان: 24:32 دقیقه | حجم: 427 مگابایت

فایل صوتی ماجراهای دکتر و کنجاو (قسمت پنجم) فایل صوتی

مدت زمان: 24:32 دقیقه | حجم: 35 مگابایت

 ۴- کار کردن روی عزت نفس: ما باید بدانیم که ما قدرت ساختن زندگی خودمان را داریم و هیچ عاملی بیرون از ما نمی‌تواند کاری برای بهبود یا بدتر کردن زندگیمان ایجاد کند. ما با فرکانس‌هایی که هر لحظه به جهان هستی می‌فرستیم، در واقع در حال ارسال دعوتنامه برای آن موضوع هستیم. 

جهان بصورت سیستمی طراحی شده است و بصورت یک مبدل فرکانسی، به باورها و فرکانس‌های ما پاسخ می‌دهد. پس این ما هستیم که به خودمان ظلم می‌کنیم و یگانه ظالم جهان هستی، نفس ماست و نه هیچ کس دیگر! ما باید تصمیم بگیریم و قدم برداریم تا بتوانیم تغییرات عالی در زندگیمان ایجاد کنیم.

باید بدانیم که خدا ما را خیلی دوست دارد و مسلما بنده‌هاش را در زندگی ما می‌فرستد که کارهای ما را انجام دهند و ما را دوست داشته باشند، پس حق نداریم بگوییم که کسی ما را دوست ندارد. 

علاوه بر این بهتر است دنبال یک موجود در بیرون از خودمان نباشیم و تلاش کنیم این دوست داشتن بصورت درونی ایجاد شود و به صلح درونی برسیم. بهترین مسیری که برای افزایش عزت نفستان می‌توانید طی کنید، استفاده از دوره “دکترای عزت نفس بگیرید” است که ما به شما کمک می‌کنیم تا در سریعترین زمان ممکن به بهترین نتایج برسید.

 ۴– افزایش مهارت در شغل مورد علاقه: ‌‌‌‌یکی از بهترین روش‌ها برای افزایش عزت نفس و اعتماد بنفس و درمان افسردگی این است که ما به دنبال مهارت‌آموزی در شغل مورد علاقه‌مان باشیم. افزایش دانش و مهارت، باعث افزایش حس لیاقت و افزایش حس لیاقت باعث افزایش عزت نفس شما می‌شود.

باید مسئولیت تمام اتفاقات زندگیمان را به عهده بگیریم چون این ما هستیم که می‌توانیم با تغییر در باورها و فرکانس‌ها که به جهان هستی می‌فرستیم، جهان بهتری برای خودمان بسازیم فقط کافیست تصمیم بگیریم و قدم‌های ذهنی و عملی برداریم.

دقت داشته باشید که انجام تمرینات بصورت دقیق و با احساس خوب باعث تغییرات در زندگی شما می‌شود. پس آگاهانه تلاش کنید و هر کدام از تمارین را به مدت حداقل ۲۱ روز ادامه بدهید تا بتوانید اثرات فوق‌العاده آن‌ها را در تمامی جنبه‌های زندگیتان مشاهده کنید.

از تجربه‌های خودتان از انجام این تمارین و اثرات آن برای ما بنویسید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط با این مقاله را نیز بررسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

*

code

پیشنهاد ما به شما
×