به نظر شما شاد بودن بهتره یا غمگین بودن؟ جالبه که از هرکس این سوال میکنی میگه شاد بودن بهتره اما در عمل افراد متفاوتند و بیشتر غمگین‌اند!

حزن و اندوه در بین همه مردم جهان وجود دارد اما در بین ما ایرانی‌ها و افرادی که تعصب‌های مذهبی دارند بیشتر دیده می‌شود. غم یکی از بدترین حالت‌ها و احساس‌هایی هست که ما داریم و اگر نتونیم اونو مدیریتش کنیم مسلما هر لحظه پیشرفت میکنه و باعث افسردگی و اتفاقات بد در زندگیمون میشه.

قانون جذب به ما میگه که تو اگر احساست بد باشه و غمگین باشی، مسلما داری برای اتفاقات بد دعوتنامه می‌فرستی و بهشون اجازه میدی که به زندگیت وارد بشن.

فایل های تصویری و صوتی حزن و اندوه

فایل تصویری حزن و اندوه ویدئو

مدت زمان: 30:26 دقیقه | حجم 504 مگابایت

فایل صوتی حزن و اندوه فایل صوتی

مدت زمان: 30:18 دقیقه | حجم: 40 مگابایت

براساس قوانین الهی که خدای مهربون در قرآنش هم به ما گفته حزن و اندوه بسیار بسیار احساس بدی هست. و جالبتر از همه اینکه نداشتن حزن و غم رو به عنوان یکی از خصوصیت‌های مهم افراد مومن ذکر کرده.

در قرآن 42 بار کلمه حزن استفاده شده که از این 42 بار، 35 بارش با حالت نهی اومده و اون هفت بار دیگه هم، اگر به معنی آیه‌های قبل و بعدش دقت کنیم متوجه نهی کردن خداوند از حزن و اندوه می‌شیم.

بارها خداوند به پیامبر (ص) میگه “لا تحزن” یعنی پیامبر من بخاطر رفتار مردم و کافران اندوهگین مباش! 

در آیه 10 سوره مجادله هم خدا میگه که “نجوا تنها از سوی شیطان است؛ می‌خواهد با آن مؤمنان غمگین شوند؛ ولی نمی تواند هیچ گونه ضرری به آنها برساند جز بفرمان خدا؛ پس مؤمنان تنها بر خدا توکّل کنند!” یعنی شیطان یک از راه‌هاش برای گمراه کردن ما، غم و اندوه هست.

در بسیاری از آیه‌ها خداوند گفته که کسانی که ایمان آوردند، کسانی که تسلیم هستند، کسانی که صلات می‌خوانند، کسانی که زکات می‌دهند، کسانی که انفاق می‌کنند افرادی هستند که “لا خوف علیهم و لا هم یحزنون” هستند. یعنی این افراد نه ترسی دارند و نه اندوهگین می‌شوند.

بنابراین هر اتفاقی که برای ما میفته رو باید مدیریت کنیم و طرف مثبت اون اتفاق رو ببینیم و شکرگزار خدای مهربون باشیم تا جهان هم برای ما اتفاقات خوب رو رقم بزنه و هر لحظه احساسمون خوب باشه.

احساس خوبه که باعث شادی و لذت بردن از زندگی میشه. ما باید تلاش کنیم در لحظه حال زندگی کنیم تا بهترین‌هارو برای زندگیمون جذب کنیم.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط با این مقاله را نیز بررسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

*

code

پیشنهاد ما به شما
×