وبلاگ

زندگینامه هوشنگ ادهمی یکی از 15 میلیاردر بزرگ ایران!

زندگینامه هوشنگ ادهمی یکی از 15 میلیاردر بزرگ ایران!

در این نوشته، به معرفی هوشنگ ادهمی ، یکی از افراد بسیار ثروتمند و مدیران ایرانی می‌پردازیم و زندگینامه ایشان در کنار باورهای جذاب و سازنده این شخص موفق را بیان می‌کنیم.

 

دوستان عزیز،
ما در بنیاد موفقیت دکتر محمدزاده زندگینامه فوق العاده جالب هوشنگ ادهمی را به صورت کاملا ابتکاری و برای درک بهتر شما خواننده عزیز به شکل پرسش و پاسخ درآورده ایم. با ما همراه باشید.

 

هوشنگ ادهمی لطفا خودتان را معرفی کنید.

هوشنگ ادهمی هستم که در سال 1331 و در شهر زنجان متولد شده‌ام.

تحصیلات شما چیست و در کجا تحصیل کرده‌اید؟

من تحصیلاتم را تا دبیرستان در شهر خودمان گذراندم و مدرک تحصیلی مهندسی‌ام را از دانشکده کشاورزی کرج (دانشگاه تهران) گرفتم. در ادامه تحصیل موفق به دریافت درجه تحصیلی M.B.A شدم.

فعالیت خود را چگونه آغاز کردید؟

بعد از انقلاب در سال 1359، مدیریت خدمات تولیدی عمران خوزستان را به عهده گرفتم و با سازمان صنایع ملی به عنوان مدیریت گروه سیمان همکاری کردم.

از سایر فعالیت‌های خودتان برای ما بگویید؟

طی سال‌های طولانی، مدیریت پروژه سیمان قائنات و مدیریت شرکت سیمان فارس-خوزستان را بر عهده داشتم و از سال 1383 به بعد نیز به ریاست هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تامین منصوب شدم. در حال حاضر نیز مدیریت سیمان غدیر را بر عهده دارم.

تمام سمت‌های مدیریتی شما همین بود یا این موارد که بیان کردید مهم‌ترین آن‌ها بود؟

مواردی که بیان کردم، مهم‌ترین‌ها بود، وگرنه باید مواردی همچون مدیر عاملی شرکت مبنای خاورمیانه، مدیر عاملی سیمان فارس خوزستان، ریاست هیات مدیره شرکت توسعه معادن برنج و روی و مدیریت گروه سیمان سازمان صنایع ملی ایران و عضو هیات مدیره صنعت بورس برنج و روی را به فعالیت‌های مدیریتی اضافه کرد.

به نظر شما، تمام ذخایر طلا در معادن ایران، بهترین شرایط را دارد؟

معادن زیادی داریم اما در خصوص همه معادن نمی‌توان گفت بهترین شرایط را دارند، چرا که میزان ذخایر طلای ایران در معادن مختلف متفاوت است.

چرا با وجود این حجم از معادن طلا، این محصول اقتصادی نبوده و در چرخه اقتصاد ایران دیده نمی‌شود؟

حجم بالای معادن به تنهایی کافی نیست! ممکن است هر معدنی طلا داشته باشد، اما باید دید آیا استخراج و حفاری آن هم اقتصادی است یا نه؟

از معادن طلای ایران چقدر بهره‌برداری می‌شود؟

کشور ما به نسبت خیلی از کشورها دارای معادن طلای بسیاری است، ولی متاسفانه سطح بهره‌برداری از  آن‌ها بسیار پایین است. ما اگر مثلا در جهان دارای رتبه 15 از نظر تعداد معادن طلا باشیم سطح بهره‌برداری ما رتبه‌اش دو برابر یعنی 30 است. منظورم این است که چیزی حدود 50 درصد معادن ما اصلا استخراجی ندارند و باید میزان اکتشاف معدنی را افزایش دهیم.

درخصوص آینده این معادن چه تصوری دارید؟

ما این امکان را داریم که معادن شناخته شده را فعال نگه داریم و آن را به بهره‌برداری برسانیم. تکنولوژی‌های ساده‌ای برای استخراج و شناسایی معادن به کار گرفته می‌شوند، ولی باید تجهیز و به‌روزرسانی شوند تا برای معادن به کار آیند.

آقای ادهمی چرا کمتر کسی به سمت معادن طلا می‌رود؟

انسان‌ها همیشه فکر می‌کنند راه رسیدن به چیزهای عالی غیرممکن است و معدن کاران ماهم بر این تصورند که معادن طلا به دست نمی‌آید. در حالی که اینطور نیست که آن‌ها فکر می‌کنند که باید خیلی دنبال آن بگردند یا اینکه حتی قادر به دریافت مجوز بهره‌برداری نیز نیستند.

به نظر شما مشکل این افراد در چیست؟

قدرت ریسک ندارند و برای موفقیت تلاش نمی‌کنند، چون باور دارند به موفقیت نمی‌رسند! برای همین معدن‌کاران جدید که تجربه زیادی هم ندارند، ترجیح می‌دهند به دنبال سایر معادن باشند.

آیا طلا هم جزوی از بخش خصوصی ‌شده است؟

بله. طلا هم مانند سایر چیزها وارد بخش خصوصی شده است. دولت اول سرب و روی را خصوصی کرد، بعد مس و در آخر هم نوبت به طلا رسید. یعنی در کشور ما، در حال حاضر معادن طلای خصوصی داریم.

آقای ادهمی به نظر شما بخش خصوصی چه تاثیر در معادن طلا دارد؟

ببینید بخش خصوصی در هر چیزی که وارد شود، ریسک آن را زیاد می‌کند، چون قدرت ریسک پذیری آدم‌هایی که معدن طلا می‌خرند بسیار بالاست. نه اینکه بگویم خوب نیست، اتفاقا برعکس خیلی هم خوب است و سبب بالا بردن سود معادن طلا می‌شود. فقط مسئله این است که ممکن است به ما مجوز اکتشاف ندهند.

سختی‌های این کار چیست؟

بخش خصوصی با وجود سختی‌ها فعالیت زیادی در معادن طلا دارد، اما متاسفانه باید پنهانی فعالیت کند. برای حفظ معادن و بخش خصوصی، این بخش باید در سکوت خبری به فعالیت خود ادامه دهد.

آیا طلا می‌تواند صنعت کشور را تغییر دهد؟

بله، بخش خصوصی سبب ارتقای صنعت در معادن طلا می‌شود. طلا نسبت به سایر معادن از اهمیت بالایی برخوردار است، پس می‌تواند صنعت کشور را تغییر دهد.

هوشنگ ادهمی به نظر شما نقش دولت در این راستا چیست؟

خود دولت هم اکنون کارهای مربوط به مزایده طلا را انجام می‌دهد. زیرمجموعه‌ها و شرکت‌های وابسته به آن هم کارشان اکتشاف طلا است. دولت باید کمک کند تا بخش خصوصی بتواند سرمایه‌گذاری بیشتری در طلا انجام دهد.

به نظر شما ما ظرفیت صادرات طلا را داریم؟

متاسفانه صادرات مواد معدنی یک سری محدودیت‌هایی دارد و همچنین ما زیرساخت‌های لازم را برای آن نداریم. هنوز اسکله‌ای برای صادرات معدنی نداریم و امکان واردات برای زیرساخت‌های بندری ما وجود دارد اما صادرات خیر!

ایجاد این زیرساخت‌ها چه سودی دارد؟

اگر زیرساخت‌های صادراتی را بتوانیم ایجاد کنیم، شاهد ارز آوری‌های بسیار از صادرات مواد معدنی خواهیم بود. در بنادر نه امکان تخلیه و تحویل بار وجود دارد و نه امکان بارگیری. باید به یاری دولت زیرساخت های لازم را برای صادرات مواد غیرنفتی و معدنی را هم فراهم کنیم. همچنین هزینه حمل مواد معدنی از طریق کامیون و تریلی اصلا مقرون به صرفه نیست.

از فعالیت‌های خیرخواهانه خودتان برای ما بگویید.

زنجان حدود 200 بیمار دیالیز کلیوی دارد. به نظرم باید این بیماران که قرار است ۳ روز در هفته و و هر روز به مدت ۴ ساعت از عمر خود را بر روی تخت‌های دیالیز باشند، بهترین خدمات را بگیرند، تا کمی دردهای روحی، جسمی و معیشتی آنان کاهش یابد. من هزینه‌های ساخت و ساز بخش دیالیز انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی زنجان را بر عهده گرفتم. علاوه بر این:

  • موسس و مدیرعامل خیریه نور هستم.
  • عضو هیئت مدیره و هیئت امنا درمانگاه خیریه علوی هستم.
  • فعال حوزه خیریه‌های کلیوی، MS زنجان، معلولین رعد زنجان، لوپوس و ایتام هستم.
  • فعال حوزه خیرین مدرسه‌ساز نیز هستم.

درس‌هایی که می‌توانیم از زندگی این فرد موفق بگیریم و برای اصلاح بعضی از باورهای نادرست خود به کار ببریم:

  1. در زندگی هوشنگ ادهمی به خوبی می‌توان معنویت در کنار ثروت را مشاهده نمود. بسیاری از افراد، نسبت به ثروت یک دیدگاه منفی دارند و آن را وسیله‌ای برای انجام امور غیرانسانی می‌دانند. این یک موضوع کاملا اشتباه است. افراد ثروتمند بسیار زیادی را می‌شناسیم و زندگینامه آن‌ها را مطالعه کرده‌ایم که همچون هوشنگ ادهمی، به خوبی از ثروت خود در مسیرهای معنوی و در جهت بهبود جهان هستی استفاده می‌کنند.
  2. موفقیت‌های هوشنگ ادهمی به واسطه باورهای سازنده ایشان، در زمان‌های مختلف دیده می‌شود. دوران جنگ تحمیلی و دوران اقتصادی کنونی بر فعالیت ایشان تاثیری نداشته و بدون توجه به محدودیت‌های موجود در هر زمان، بهترین کارها را دنبال کرده است.
  3. همانطور که هوشنگ ادهمی نیز بیان می‌کند، انسان برای رسیدن به چیزهای عالی، موفقیت و یافتن نتایج مطلوب و مناسب، نیاز به ریسک کردن دارد و ریسک‌پذیری یکی از اصول و ارکان مهم رسیدن به موفقیت می‌باشد.

34 راز پنهان تبدیل ریسک به موفقیت

 

زندگینامه و باورهای سازنده هوشنگ ادهمی را با هم مطالعه کردیم. این شخصیت موفق، به خوبی توانست مسیر مورد علاقه خود را پیدا کند و با پشت سر گذاشتن این مسیر طلایی، به این نقطه برسد که امروزه به عنوان یک الگو از وی یاد شود. برای اینکه شما نیز بتوانید مسیر شغلی خود را بیابید و از چگونگی کسب موفقیت در این شغل آگاه شوید، دوره فوق‌العاده “سیر تا پیاز یافتن شغل مورد علاقه و موفقیت در آن” پیشنهاد می‌گردد:

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط با این مقاله را نیز بررسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

*

code

پیشنهاد ما به شما
×