وبلاگ

زندگینامه ایندرا نویی شخص اول شرکت بزرگ پپسی

ایندرا نویی یکی از شاخص‌ترین بانوان موفق است که اراده و پشتکار قوی ایشان در زندگی، توانسته از ایشان یک شخصیت موفق را در جهان بسازد. زندگینامه ایشان مملوء از دروس مختلف است که خواندن آن کمکی شایان برای دستیابی به موفقیت می‌باشد.

 

دوستان عزیز،
ما در بنیاد موفقیت دکتر محمدزاده زندگینامه فوق العاده جالب ایندرا نویی را به صورت کاملا ابتکاری و برای درک بهتر شما خواننده عزیز به شکل پرسش و پاسخ درآورده ایم. با ما همراه باشید.

 

ایندرا نویی لطفا خودتان را معرفی نمایید؟

ایندرا نویی هستم و در سال 1955، در کشور بزرگ هندوستان متولد شدم و به عنوان یک کارآفرین، بازرگان و همچنین مدیر اجرایی شرکت پپسی‌کو شناخته می‌شوم.

تحصیلات شما چقدر هست و در کجا درس خواندید؟

من دوران مدرسه را در کلکته سپری کردم. در سال 1974 وارد دانشگاه شدم. هوش و استعدادی که داشتم در تمام دوران تحصیلم توجه معلمان و اساتیدم را به من جلب کرده بود. در واقع همه انتظار موفقیت از من داشتند و مطمئن بودند من در آینده یک آدم مهم خواهم شد.

از کودکی عاشق حساب و کتاب بودم بنابراین در دوران لیسانس تصمیم گرفتم رشته ریاضی و فیزیک را بخوانم. برای دوران کارشناسی ارشدم رشته ام‌بی‌ای را انتخاب کردم. در نهایت سال ۱۹۷۸ موفق شدم از دانشگاه فارغ التحصیل شوم.

من همچنین بورد اختصاصی دانشگاه لینکولن را دارم.

لطفا توضیحی در مورد خانوادتون بدهید؟

پدرم هندی و مادرم آمریکایی است. من زمان کودکی و نوجوانی خودم  را در کشور هند گذراندم و معتقدم که من باید به دین پدرم احترام بگذارم.

خانواده کنونی شما چطور؟

همسر من مردی هندی است. ما دو فرزند دختر داریم. در حال حاضر گرینویچ انگلستان را برای زندگی انتخاب کرده ایم.

پس از دانشگاه، فعالیتتان چگونه آغاز شد؟

بعد از گرفتن مدرکم برای کار کردن به یک کارخانه در هند رفتم. مدت کوتاهی گذشت تا توانستم اعتماد همه را جلب کنم و به مدیریت این کارخانه منسوب شوم.

دلیل مهاجرت شما چه بود؟

در همین اوضاع بود که هرچه بیشتر می‌گذشت بیشتر حس می‌کردم هند برای موفقیت من بسیار کوچک است و پیشرفت خاصی اینجا نخواهم کرد. بنابراین تصمیم به مهاجرت به کشور مادرم یعنی آمریکا گرفتم.

چگونه به مدیریت شرکت بزرگ پپسی‌کو دست یافتید؟

با رزومه‌ای که از شرکت هندی داشتم به آمریکا رفتم. برای اولین کارخانه‌ای که رزومه فرستادم همان طور که انتظار داشتم قبول شدم. این کارخانه جایی نبود جز پپسی! سال 1994 اولین سال شروع کار من در پپسی است.

آیا توانستید در این شرکت نیز پله‌های ترقی را به خوبی بپیمایید؟

بله، مثل همیشه تلاش و پشتکارم را همراه داشتم. آنقدر دقیق و درست کار می‌کردم که خیلی زود پله‌های ترقی را در این کمپانی سپری کردم و مورد توجه مدیران قرار گرفتم.

همین کوشا بودنم باعث شد بالاخره رویای کودکی‌ام رقم بخورد و رئیس یک کمپانی بزرگ جهانی شوم. در سال ۲۰۰۶ من به سمت مدیریت اجرایی کمپانی پپسی کولا رسیدم و به خاطر عملکرد بسیار مناسبی که از خودم نشان دادم، در سال ۲۰۰۷ موفق شدم تا به سمت ریاست کل این مجموعه دست پیدا کنم.

همه چیز در این لحظه برای شما ساکن شد یا پیشرفت را ادامه دادید؟

قطعا ادامه دادم، حال زمانی بود که باید خودم را بیش از پیش نشان می‌دادم و ثابت می‌کردم لیاقت این مقام را دارم. مدیریتم را با روش‌های گوناگون کسب و کار پیش بردم و توانستم فروش این کمپانی را به میزان ۷۲ درصد افزایش دهم. افزایشی که به یکی از موفق‌ترین ضریب فروش‌های کمپانی‌های جهان تبدیل شد. میزان فروش سالانه پپسی نیز به ۶.۵ میلیارد دلار رسید.

از موفقیت‌های خودتون در پپسی برای ما بگویید؟

تلاش‌های مکررم و همراهی کارمندانم باعث شد شرکت پپسی جوایز و موفقیت‌های زیادی کسب کند. به گونه‌ای که در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ موفق شدم، به چهارمین زن موفق دنیا تبدیل شوم. این موفقیت‌ها مرا به شهرت بسیار زیادی رساند. من شدم همان زنی که باعث افتخار خودم و تمام زنان بودم. یک الگو مناسب برای همه کسانی که فکر می‌کنند زن بودن مانع موفقیت است.

من در جمع ده مدیر برتر و افرادی که ریاست کمپانی‌های بزرگ را به عهده دارند قرار گرفته ام.

نظر نشریات نسبت به موفقیت شما چه بود؟

مجلات و نشریه‌های بسیار معتبری که در زمینه اقتصاد فعال می‌باشند، مرا یکی از موفق‌ترین زنانی معرفی کردند که همواره فعالیت بسیار مثبتی در اداره کمپانی پپسی داشته‌ام.

مجله‌ی فوربس در سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ مرا به عنوان قدرتمندترین زن جهان معرفی کرد.

فوربس همچنین در جایی دیگر گفت: فرقی ندارد من در چه شرکتی کار می‌کنم، چیزی که مهم است آن است که  من از دانش بسیار بالایی بهره می‌برم و کار کردنم در هر شرکتی موفقیت آن مجموعه را به دنبال خواهد داشت. آن‌ها مرا یکی از با سوادترین مدیران دنیا معرفی کردند.

آن‌ها متدها و روش‌هایی که من برای مدیریت کمپانی پپسی کولا به کار می‌برم را جدیدترین و بروزترین روش در مدیریت یک مجموعه می‌دانند.

این نشریه مقایسه جالبی بین فعالیت‌های من با یک ساعت کرد. اعلام کرد که: ایندرا نویی عضو اصلی این ساعت می‌باشد و به عنوان باتری این مجموعه عمل می‌کند؛ درست است که یک ساعت برای کار درست به تمامی اجزای خود نیاز دارد، اما حتی اگر تمام این اجزا آماده ی کار باشند، اگر باتری خوابیده باشد، ساعت نیز کار نخواهد کرد.

از سایر فعالیت‌های خودتان برای ما بگویید.

من یکی از اعضای اصلی سازمان تجارت جهانی هستم. در بسیاری از کمیته‌ها و مجمع‌های جهانی دیگر نیز سعی می‌کنم با توجه به وقتم حضوری فعال داشته باشم.

ریاست شورای عالی تجارت آمریکا و هند نیز بر عهده من است.

شغل کنونی شما چیست؟

من ریاست شرکت پپسی کولا را برعهده دارم.

 ثروت کنونی شما چقدر است؟

ثروت من تا سال 2020 حدود ۴۳ میلیارد دلار است.

درس‌هایی که می‌توانیم از زندگی این فرد موفق بگیریم و برای اصلاح بعضی از باورهای نادرست خود به کار ببریم:

  1. تا به این لحظه، زندگینامه بانوان زیادی را در بخش زندگینامه افراد موفق قرار دادیم. بانوانی که هر یک می‌تواند به شخصه، یک ناقض باور نادرستی باشد تحت این عنوان که “جنسیت” یک محدودیت است. ایندرا نویی نیز توانسته به بهترین شکل ممکن این باور محدود کننده را دور زده و به جایگاهی برسد که مورد تشویق و ستایش همگان قرار گیرد.
  2. عمل صادقانه و با خلوص نیت، یعنی ارسال فرکانس درست به جهان هستی. زمانی که ما همچون ایندرا نویی بتوانیم همواره اعمال و کارهای خود را، در هرکجا که فعالیت می‌کنیم، خالصانه و صادقانه انجام دهیم، جهان هستی نیز ما را در مسیر صحیح و پیشرفت قرار داده و پاسخی از جنس همین صداقت به ما می‌دهد.
  3. زمانی که ایندرا نویی به یک سطح بالای مدیریتی می‌رسد، هیچ چیز را تمام شده نمی‌داند و همچنان به پیشرفت ادامه می‌دهد. این نشانه یک انسان موفق است که هرگز و در هیچ موقعیتی دست از تلاش بر نداشته و هواره حرکتی رو به جلو دارد.
  4. قانون تکامل نیز در زندگی ایندرا نویی قابل مشاهده می‌باشد. او در ابتدا در یک شرکت هندی مشغول به کار شد و رفته رفته مسیر تکامل و موفقیت را در پیش گرفته است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط با این مقاله را نیز بررسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

*

code

پیشنهاد ما به شما
×