زندگینامه باتیستا فارینا طراح خودرو

دوستان عزیز:

ما در بنیاد موفقیت دکتر محمدزاده قصد داریم شما را با باتیستا فارینا آشنا کنیم. زندگینامه فوق‌العاده جالب او برای درک بهتر در قالب پرسش و پاسخ به شرح زیر می‌باشد. با ما همراه باشید.

لطفا خودتان را معرفی کنید.

باتیستا فارینا هستم، مؤسس شرکت خودروسازی کارتزریا پینین‌ فارینا که با نام Pinninfarina شناخته می‌شود. مرا به عنوان یک صنعتگر ایتالیایی، با طراحی بسیاری از خودروهای لوکس و مدرن پس از جنگ جهانی، می شناسند.

آقای باتیستا فارینا کجا متولد شده اید؟

دوم نوامبر سال ۱۸۹۳ در شهر تورین ایتالیا و در منطقه‌ی کورتانتزه متولد شدم. البته در قوانین تقسیم‌بندی جغرافیایی ایتالیا، به این منطقه کومونه می‌گویند. کومونه به معنای زیرمجموعه‌ی استان در تقسیمات ارضی می باشد.

از خانواده خود برای ما بگویید.

من در خانواده ای پرجمعیت متولد شده، دهمین فرزند از خانواد‌ه‌ای با ۱۱ فرزند هستم به همین دلیل، نام مستعار پینین (به معنای کوچک‌ترین برادر در زبان پیدمونتی) برای من انتخاب شده بود.

از چه زمانی متوجه علاقه و استعداد خود در حوزه خودروسازی شدید؟

من از سن 12 سالگی در فروشگاه برادرم که تجهیزات و قطعات خودرو داشت، مشغول به کار شده، این موضوع عامل علاقه مندی من به صنعت خودروسازی شد. زمانی که 17 سال داشتم برای خودروی فیات زیرو طرحی را پیشنهاد دادم. در آن دوران جیووانی آنجلی، موسس فیات در خصوص طرحم از من پرسید، من نیز با اعتماد به نفس بالا، بیان کردم که طرح من از طرح پیشنهادی فیات بهتر است. در نهایت موفق به دریافت جایزه کمیسیون طراحی فیات شدم.

در طی جنگ جهانی اول تولید هواپیماهای آموزشی Aviac را به عهده داشته، این امر موجب شد که از نیروی هوایی کشورم تقدیرنامه دریافت نمودم. پس از جنگ و در سال 1920 به آمریکا سفر و در طی آن با هنری فورد ملاقات نمودم. وی از من خواست که در آنجا بمانم و با شرکت فورد موتور همکاری نمایم، اما من نپذیرفتم و به کشورم بازگشتم. این سفر نقطه عطفی در زندگی من بود که مسیر من در رسیدن به موفقیت را هموار نمود.

پس از بازگشت به کشورم، ازدواج کرده، صاحب دو فرزند در سال های ۱۹۲۲ و ۱۹۲۶ شدم. در طی این سال ها در مسابقات اتومبیل رانی شرکت نموده، رکورد من در این مسابقات برای ۱۱ سال به نام خودم باقی ماند. 

باتیستا فارینا طراح خودروی فراری

آقای باتیستا فارینا، شرکت پینین فارینا چطور تاسیس شد؟

شرکت Carrozeria Pinin Farina را در سال ۱۹۳۰ تأسیس نمودم. شرکتم را پس از سال‌ها تجربه و آزمایش سیستم ها و فناوری‌های جدید در مسابقات اتومبیلرانی تاسیس کردم. سرمایه‌گذاران اولیه‌ی شرکت، لانسیا و عموی ثروتمندم بودند. اولین دفتر و فروشگاه را در تورین افتتاح نمودیم. طراحی و ساخت بدنه‌ی اتومبیل، هدف و تمرکز اصلی ما بود که در نهایت منجر شد که به‌سرعت به شهرت بالایی برسیم.

هدف شرکت شما چیست؟

پینین فارینا، شرکت بدنه‌سازی و طراحی خودرو ایتالیایی است که در شهر کامبیانو قرار دارد. شرکت ما  کامل‌کننده برترین خودروسازها مانند: کادیلاک، فراری، آلفا رومئو، مازراتی، لانچیا ، رولز-رویس، جگوار و ولوو است.

طراحی های دیگری نیز انجام داده؟

بله، طراحی تراموایی در فرانسه، قطار پر سرعت در هلند و اتوبوس برقی در ایالات متحده را نیز انجام داده ایم.

آقای باتیستا فارینا، چرا نام خود را تغییر دادید؟

چون از نام مستعاری که در کودکی برایم انتخاب کرده بودند لذت می‌بردم، در سال ۱۹۶۱ تصمیم گرفتم که به‌طور رسمی نام خود را از باتیستا فارینا، به باتیستا پینین ‌فارینا تغییر داده، آن نام مستعار را به نام فامیلی ام اضافه نمودم.

بعد از خود، مدیریت شرکت را به چه کسی سپردید؟

پس از ۵۰ سال فعالیت، مدیریت شرکت را به پسرم سرجیو و دامادم رنزو کارلی واگذار کردم. البته راهنمایی و مشاوره‌ی هایم کماکان حتی پس از انتقال قدرت نیز ادامه دارد.

بزرگترین دستاورد شرکت چه بوده؟

به عقیده من، بزرگ‌ترین دستاورد شرکت پینین فارینا، از سال ۱۹۵۲ آغاز شد که برای شرکت فراری شروع به طراحی نمودیم.

باتیستا فارینا طراح خودروی فراری

آقای باتیستا فارینا، این همکاری چگونه شروع شد؟

اولین ملاقات مدیران دو شرکت در شهر تورتونا و در رستورانی صورت گرفت. این شهر که مابین شهرهای تورین و مودنا قرار دارد، در منطقه‌ای بی‌طرف! واقع شده است. در آن دوران اغلب کارشناسان،این توافق را ناموفق و بی نتیجه پیش‌بینی می‌کردند، اما این توافق و کسب و کار در ادامه خصوصا با شروع مدیریت پسرم، شهرتی بزرگ و  جهانی یافت. در حال حاضر بیش از ۶۰ سال از این همکاری می‌گذرد و بالغ بر دویست خودروی فراری توسط شرکت پینین‌فارینا برای شرکت فراری طراحی شده است.

رقبایتان چه شرکت ها یا افرادی بودند؟

تنها رقیب ما در دهه‌ی ۱۹۳۰، شرکت طراحی Carrozzeria Touring بود. طرح‌های اولیه‌ی من در شرکتم، روی خودروهای شاسی‌های ایتالیایی همچون: آلفا رومئو، فیات و ایزوتا فراچینی انجام شدند. این طرح‌ها به‌خوبی با طراحی‌های ایتالیایی آن زمان هماهنگ و متناسب بوده، تمرکز بالایی روی خطوط بدون شکست افقی داشتند. در نهایت طراحی های صورت گرفته موجب پیشرفت و موفقیت روز افزون ما شد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط با این مقاله را نیز بررسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

*

code

پیشنهاد ما به شما
×