تست باورهای ثروت
نتیجهها
میانگین باورهای ثروت شما |
این تست بسیار عالی و زیبا طراحی شده و بگونهای عمل میکند که باورهای ثروت شما را در زمینههای مختلف و بصورت جزئی بررسی و ارزیابی میکند. شما باید در جهت اصلاح هر کدام از باورهای که در ادامه بیان شده و نمره کمتری در آن کسب کردهاید، جهادی اکبر را شروع کنید و با تمرکز لیزری بر روی هر یک از باورها، در جهت بهبود آن اقدام کنید.
برای رسیدن به این هدف مهم شما میتوانید از زندگینامههای افراد موفق و مقالات ذهنت رو تربیت کن سایت ما استفاده کنید.
دوره سیر تا پیاز یافتن شغل مورد علاقه و موفقیت در آن بهترین و راحتترین روشها برای یافتن شغل مورد علاقه و بهبود باورهای شما در جنبههای ثروت را بصورت مدون و برنامهریزی توضیح داده است. در این دوره شما با انجام تمرینات هر جلسه، در حوزه کاری مورد علاقه خود تبدیل به یک فرد موفق شوید.
دوره یافتن شغل مورد علاقه و موفقیت در آن
نکته مهمی که باید در نتیجه این تست به آن دقت داشته باشید، این است که اگر نمره شما در هر کدام از باورهایی که در ادامه آمده است بیشتر از ۹۰ درصد است یعنی باور شما در آن حوزه خوب و بین ۶۰ تا ۹۰ درصد یعنی باور شما در آن حوزه متوسط و زیر ۶۰ درصد یعنی باور شما در آن حوزه ضعیف میباشد.
1- باورهای مربوط به حوزه کسب و کار |
این عنوان کلی شامل باورهای مخرب زیادی می شود مثلاً باور به اینکه “داشتن سرمایه اولیه برای راه اندازی کسب و کار و رسیدن به ثروت ضروری است” یا اینکه “تا وام نگیریم نمی توانیم شغلی درآمدزا برای خودمان دست و پا کنیم” یا مثلاً “فلان مشاغل درآمدزا است و فلان مشاغل درآمدی ندارند” یا اینکه “فلان کشور برای پیشرفت خوب است و در فلان کشور نمیشود به هیچ جایی رسید” یا مسئله جنسیت در حوزه کسب و کار و مثال های بسیار دیگری که میشود برای آن آورد. در قسمت باور تاثیر عوامل بیرونی توضیح میدهیم که قدرت دادن به هر عاملی غیر از خداوند برای بدبخت و خوشبخت کردن شما شرک محسوب میشود و باید از آن دوری کنید. برای رفع این باورها تقویت ایمان و توکل و دوری از شرک و پیدا کردن الگوهای مناسبی که باور بدتان را نقض میکند و افرادی با شرایط فعلی شما توانستهاند به ثروت برسند میتواند بسیار موثر باشد.
2- باور احساس شایستگی و لیاقت |
یکی از خصوصیات بارز افرادی که عزت نفس پایینی دارند این است که از احساس شایستگی و لیاقت پایینی برخوردارند و این موضوع باعث میشود که این افراد خودشان را لایق دریافت نعمتهای مختلف الهی یا توجه و محبت دیگران نبینند و چون همین فرکانس نالایق بودن را به تمام اجزای هستی از جمله اطرافیان و عوامل ثروت ساز میفرستند، نعمت ها به سختی وارد زندگی شان می شود. میتوان اینگونه نتیجه گرفت که وقتی ما روی باورهای دیگرمان کار میکنیم ولی هنوز باور عدم لیاقت داریم، این باور مثل سد قدرتمندی جلوی ورود نعمتها را به زندگیمان در تمام جهات میگیرد. برای رفع این باور اولین نکته این است که بدانیم انسان در دستگاه خلقت میوه تمام مخلوقات بوده و کمال سایر مخلوقات درجه انسانی است و تنها دانستن همین مطلب می تواند به همه ما به عنوان یک انسان یادآوری نماید که خداوند ارزش بالایی برای همه ما اعم از هر رنگ، شکل، ظاهر، قومیت و وضعیت سلامتی و جسمانی و اقتصادی و اجتماعی قائل است. پس ما هم باید خودمان را لایق دریافت نعمتهایش بدانیم و در مسیر رشد قدم برداریم. دومین موضوع این است که خداوند از روح خودش در همه ما دمیده است و همین عامل باعث میشود که فارغ از تمام خصوصیات ظاهری متفاوت همه ما از درون ارزشمند باشیم چون گوهر درخشانی به ما هدیه داده شده است. باید قدر این گوهر را بدانیم و برایش ارزش قائل باشیم و هرگز به خاطر ظاهر مخالف امور این ارزش درونی را فراموش نکنیم.
دروهی دکترای عزت نفس بگیرید به شما در جهت بهبود باور لیاقت و عزت نفس کمک فراوانی میکند. افرادی که از این دوره استفاده کردهاند، توانستهاند در جنبههای مختلف زندگیشان تغییرات اساسی ایجاد کنند و نه تنها در حوزهی ثروت، بلکه در روابط، سلامتی و معنویت تجربههای فوقالعادهای را داشته باشند.
3- باور مربوط به کمبود منابع جهان و عدم وجود فراوانی |
باور کمبود به این معناست که فرد به وجود فراوانی در جهان هستی اعتقاد ندارد و مدام نگران اتمام فرصت ها و نعمت هاست و همین باور باعث میشود که اولاً فرد در کارهایش عجولانه تصمیم بگیرد که مبادا فرصتها از دست برود. در صورتی که عجله یکی از عوامل شکست است و دوماً افراد دارای باور کمبود جرات استفاده از ثروت و نعمت هایی که با آنها اعطا شده را ندارند چون می ترسند که این نعمتها تمام شوند و از دست بروند و از آنجا که در باور این افراد منابع همه چیز کم است آنها مدام در هراس هستند که شاید دیگر هرگز این نعمت به دست نیامد و این نگرش باعث میشود که فرد نتواند از موهبت های زندگی اش استفاده نماید و یا اگر هم به اجبار وادار به استفاده از آنها شود، ترس حاضر در پس زمینه ذهنش مدام آزارش میدهد و نمی نتواند لذت ببرد. از طرف دیگر با توجه به قانون فرکانس هرطور به دنیا نگاه کنیم همان شرایط را به زندگیمان دعوت مینماییم. بنابراین فرستادن فرکانس کمبود و عدم فراوانی منابع، نتایج ملموس مشابهی را وارد زندگی مان میکند و واقعیت زندگیمان همانطور میشود. یکی از مواردی که به رفع این باور کمک میکند این است که بدانیم خزائن همه چیز در نزد خداوند است و این خزائن پایانی ندارند و خدا به هرکس بخواهد می بخشد. این بستگی به نوع نگاه و ایمان و توکل به این نیروی عظیم و بخشنده دارد وگرنه برای خداوند هرگز هیچ محدودیتی وجود ندارد.
4- باور درک قوانین هستی و کائنات |
گاهی بعضی افراد به علت عدم اطلاع از قوانین جهان هستی از جمله قانون جذب، قانون شکرگزاری، پاکسازی، تجسم خلاق و … به عنوان پایهای برای رسیدن به هرنوع موفقیت، نمیتوانند از این قوانین در رسیدن به موفقیت استفاده کنند و گاهی بعضی ها با اینکه این قوانین را میشنوند چون درک صحیحی از آن پیدا نمی کنند یا حداقل به خودشان زحمت تجربه کردن این راه های جدید را نمی دهند بنابراین همین موضوع سدی برای رسیدن به موفقیت آنها میشود و فرد با تصور تقدیر بد نوشته شده اش با سختی زندگی میکند. در صورتی که باور به قوانین، پایهی اجرای تمامی تکنیک های دیگر است و فقط با داشتن این باور است که فرد سعی میکند در عقاید دیگرش هم تغییری ایجاد نماید. بنابراین کسب آگاهی در این زمینه و تلاش برای درک و تجربه قوانین میتواند اولین گام برای تغییر در هر زمینهای باشد.
5- باورهای ترس |
یکی از بدترین ترمز هایی که سدی برای جریان زیبای ثروت در زندگی ما می شود، باورهای مربوط به ترسهای مختلف است. ترس هایی مانند “دور شدن از خداوند” یا “ترس از هجوم دزدها” یا “ترس از سختی نگهداری ثروت” یا “ریسک کردن” یا “شروع یک کسب و کار جدید” یا “رها کردن شغل دولتی” و … . مهمترین نکتهای که برای غلبه بر این ترسها قابل توجه است، این مورد است که ترس مخالف ایمان است و در واقع این ترس ها ناشی از شرک و قدرت دادن به عوامل بیرونی و در نظر نگرفتن حضور یگانه خداوند با همه چیز و همه کس هست. پس کار کردن روی این باورها نه تنها از جهت ورود ثروت مفید است بلکه باعث خالص تر شدن ایمانمان می گردد و به علاوه این غلبه بر ترسها باعث افزایش عزت نفس در افراد میشود و عزت نفس پایهای برای تمامی موفقیت ها در زندگی شخصی و اجتماعی فرد می باشد بنابراین غلبه بر این باور های مخرب در رشد فرد از هر جهت بسیار موثر است.
6- باورهای مربوط به رابطه خدا و پول |
یکی از باورهای بسیار بنیادی و اثرگذار در ناخودآگاه ما ایرانی ها و به ویژه افراد با باورهای مذهبی قوی تر، باور دوری از خدا با ثروتمند شدن است. از آنجا که همه ما فطرتاً و یا با توجه به شدت عقاید مذهبیمان به میزان زیادی خواستار نزدیکی به خداوند هستیم، این موضوع خیلی برای ما گران تمام میشود و به هیچ وجه نمیخواهیم موهبت ارزشمندی مثل نزدیکی به خدا را به خاطر ثروت چند روزه دنیا از دست بدهیم و بنابراین یا به صورت خودآگاه و کاملاً منطقی خودمان را قانع می کنیم که من در این جدال خدا را انتخاب میکنم و یا این باور در ناخودآگاه ما ریشه کرده و با اینکه ظاهراً فکر میکنیم که خیلی هم با این حرف موافق نیستیم ولی دروناً به آن باور داریم و برای دور نشدن از خدا ناخواسته جلوی ورود هر نوع ثروت را به زندگیمان میگیریم در صورتی که اگر حتی به مثال های قرآنی توجه کنیم میبینیم که یکی از افرادی که از دیدگاه خداوند گرامی شمرده شده، حضرت سلیمان است و تقریباً همه ما میدانیم که ثروتی که به ایشان داده شده بود تا پایان جهان به هیچ کس دیگر داده نخواهد شد. جالبتر اینکه رسیدن این ثروت درخواست خود ایشان از خداوند بوده است و با این حال در آیهای خداوند می فرماید که: “برای او نزد ما مقامی ارجمند و سرانجامی نیکوست”. پس لزوماً ثروت داشتن منافاتی با معنوی بودن و نزدیکی به خداوند نیست بلکه تنها چیزی که باعث دوری از خدا می شود، وابستگی به ثروت است و این وابستگی هم در مورد تمام نعمت ها صدق می کند نه فقط ثروت یعنی وابستگی به نعمتهای دیگری همچون زن و فرزند هم باعث دوری ما از خداوند می شود اما همه ما ایمان داریم که چقدر مقام ازدواج و فرزندآوری در دین بالاست و مورد توصیه بزرگان دینی می باشد پس ثروت هم به همان ترتیب هرگز به خودی خود هیچ منافاتی با حضور خدا در زندگی ما ندارد بلکه تنها باید روی رهایی و عدم وابستگی به آن کار کرد.
7- باور احساس قربانی بودن |
بعضی از افراد همیشه خود را در هر شرایطی قربانی جامعه یا افراد دیگر یا سرنوشت و خواست خدا یا هر چیز دیگر میدانند و این قربانی دانستن در واقع ناشی از عدم وجود مسئولیت پذیری در فرد و تمایل به گناهکار نشان دادن شرایط و اطرافیان است و از آنجا که فرد تا زمانی که مسئولیت چیزی را نپذیرد و وجود آن شرایط را از درون خودش نبیند، هیچ قدمی هم برای رفع آن شرایط و ایجاد شرایط بهتر برنمی دارد؛ در نتیجه فرد هرگز در مسیر پیشرفت قرار نمیگیرد. از طرف دیگر فرکانس قربانی بودن جزء بدترین فرکانس هاست که سطح انرژی مداری ما را به شدت افت میدهد و ما را از مدار جذب نعمت ها از جمله ثروت دور می نماید بنابراین یکی از پایه ترین باورهایی که باید برای رسیدن به انواع نعمت ها در جهت رفع آن اقدام کرد همین باور احساس قربانی بودن است که تغییر در آن بدون شک تغییرات شگرفی در ما ایجاد خواهد کرد.
8- باور پول عامل بدبختی و بیچارگی |
بعضی افراد پول را به عنوان عاملی برای بدبختی یا کار بیشتر یا هزینه بیشتر برای نگهداری یا ایجاد کننده روابط بد یا عامل جنگ و … می دانند. در صورتی که اگر با دید درست به این موضوع نگاه کنیم پول تنها عامل ایجاد آسایش بیشتر برای افراد می شود به این شرط که فرد با آگاهی به آن دست یابد و دچار وابستگی و اسارت ثروت نشود. بیشک پول هم نعمتی است از نعمات الهی و هرگز هیچ نعمتی مایه بدبختی نیست مگر اینکه ما خود آن نعمت را به نقمت تبدیل کنیم.
9- باور تاثیر عوامل بیرونی |
تقریباً همه ما کم و بیش دچار باورهای شرک آلود موثر بودن عوامل بیرونی در زندگیمان هستیم و ثروت هم از این قاعده مستثنی نیست. این باورها شامل “تاثیر ثروتمند بودن یا نبودن والدین”، “داشتن پارتی یا رانت”، “نوع شغل و تحصیلات”، “نیاز جامعه”، “جنسیت” و … میشود و فرد ثروتمند شدنش را در گرو حضور این عوامل می داند. در صورتی که برای هر کدام از این باورها اگر به اطرافمان درست نگاه کنیم میتوانیم مثال های نقض بسیاری پیدا کنیم که افرادی بدون داشتن آن مورد خاص توانستند به ثروت دست یابد و از آنجا که همه ما انسان هستیم و یک روح و جسم داریم پس همه ما می توانیم بدون تاثیر پذیرفتن از عوامل بیرونی مسیر موفقیت را طی نماییم و تنها چیزی که اهمیت دارد این است که با پیدا کردن الگوهای مناسب باورهای مناسب را در خودمان ایجاد نماییم و به این ایمان برسیم که هیچ چیزی خارج از قدرت خداوند نیست و اراده خداوند هم محدود به هیچ عامل بیرونی و درونی نمی باشد.
بهترین راه برای پیدا کردن الگوهای مناسب و ایجاد باورهای عالی، خواندن زندگینامهی افراد موفق است که با استفاده از درسهای موجود در این زندگینامهها میتوانیم ذهن خود را برای کمرنگ کردن تاثیر عوامل بیرونی منطقی کنیم.
10- باور نداشتن هدف و انگیزه |
یکی از مواردی که میتواند باعث نداشتن هدف و انگیزه شود، عزت نفس پایین است. در این شرایط فرد اصلاً برای خود و رشد شخصی و پیشرفت در زندگیاش هیچ ارزشی قائل نیست در نتیجه در حالتی از روزمرگی و بی هدفی به سر میبرد. از طرف دیگر گاهی حتی ممکن است فرد این قدر خودش را دستکم بگیرد که فکر کند هیچ توانایی خاصی ندارد که بخواهد در آن هدف گذاری کند و ترجیح می دهد که زیر دست کسانی باشد که به گمان خودش از جهات مختلف بر او برتری دارند و به این طریق روزگارش را به سختی بگذراند. مسئله دیگر این است که افراد بی هدف و انگیزه هیچ ارزشی برای زمانی که خداوند در قالب عمر زمینی به آنها ارزانی کرده قائل نیستند و مدام در این فکرند که “هنوز وقت هست” یا “ماهی را هروقت از آب بگیری تازه است” و با همین بهانه ها روزهای عمرشان را تلف می کنند. به طور کلی یکی از ارکان مهم موفقیت همین داشتن انگیزه و هدف برای شروع هر کاری و پیشرفت در هر زمینه ای است چون این موضوع سبب میشود که اولاً بینظمیهای ذهنی کمتر شده و ناخودآگاه ما از پیش شروع به برنامهریزی برای اهداف مورد نظر میکند و ثانیاً مقصد فرد برایش مشخص میگردد و مدام دچار سردرگمی نمیشود بنابراین ایجاد هدف و انگیزه یکی از کارهای اساسی در مسیر رشد شخصیتی است.
اهرم رنج و لذت برای ایجاد انگیزه و رسیدن به اهداف بسیار تاثیرگذار است که شما میتوانید با استفاده از این اهرم، یک انرژی فوقالعاده برای اقدام و حرکت به سمت اهدافتان بیابید.
11- باور انتقاد از ثروتمندان |
متاسفانه بعضی افراد، ثروتمندان را صرفاً به علت ثروتمند بودنشان و بدون هیچ دلیلی دارای صفاتی مانند مغرور یا به قولی از دماغ فیل افتاده، خسیس، ولخرج، لاابالی، تشریفاتی، حرام خوار، دزد، الکی خوش و یا دارای بسیاری از صفات زشت دیگر میدانند و چون این موضوع در این افراد به شکل باوری قدرتمند درآمده است مرتباً با افرادی ملاقات میکنند که در همان مدار هستند و نظرات مشابهی را از دیگران می شنوند. در صورتیکه اساساً صفاتی مثل صفات ذکر شده در بالا یا هر نوع صفت دیگر که در بعضی انسان ها دیده می شود و در بعضی دیگر نه، به انتخاب شخصی خود آن افراد بستگی دارد که چه مسیری را برای زندگی شان انتخاب میکنند، نه به فقیر و ثروتمند بودن آنها. اگر این افراد دید مغرضانه خود را کنار بگذارند و به اطرافشان بدون تعصب نگاه کنند، میتوانند نمونههای بسیاری از ثروتمندان خیر و خداطلب و معنوی بیابند یا برعکس افراد فقیری را ببینند که صفات بدی دارند پس لزوماً وجود یا عدم وجود ثروت در زندگی فرد وضعیت اخلاقی او را نمی سازد بلکه انتخابهای فرد برای زندگیاش، شخصیت اخلاقی اش را شکل میدهد. از طرف دیگر این افراد نمی دانند که با داشتن این نگاه منفی به ثروتمندان ناخواسته به ضمیر ناخودآگاه شان این پیغام را مخابره میکنند که “مبادا ثروتمند شوم چون من باید شریف بمانم و نباید به هیچ وجه مثل آنها بد باشم”. نتیجه نهایی این نوع تفکر تنها فرد را در معرض فقر بیشتر قرار می دهد.
12- باور تمرکز بر نقاط منفی |
انسان ها در مواجهه با اتفاقاتی که در زندگیشان رخ میدهد، میتوانند دو نوع نگرش و رویکرد داشته باشند؛ یا در نگاه به اتفاقات روی نقاط مثبت آنها تمرکز میکنند و یا روی نکات منفی. این مدل نگرش به مرور تبدیل به عادت فرد شده و و در برخورد با همه چیز مثبت نگر یا منفی نگر میگردد. مثبتنگر بودن فرد موجب میشود نه تنها در همان اتفاق احساس بد کمتری داشته باشد و ساده تر از آن تضاد عبور کند بلکه این عدم توجه به نقاط منفی، جهتگیری ما را به جهان هستی نشان میدهد و کائنات متوجه میشود که ما خواهان اتفاقات با پایه احساسی خوب هستیم بنابراین پس از مدتی با این تغییر فرکانس، مدارمان هم عوض شده و با تضادهای کمتری روبهرو میشویم و نعمت های بیشتری وارد زندگی مان می گردد.
13- باور ارزش قائل بودن برای پول |
پول مانند بسیاری از نعمت های دیگر بسیار ارزشمند است و اگر با دقت به ارزش پول در زندگیمان نگاه کنیم، متوجه میشویم که بسیاری از نعمتها به واسطه داشتن پول وارد زندگیمان میشوند مانند خوراک برای رفع گرسنگی یا پوشاک برای فرار از سرما و گرما یا بهره مندی از انواع نعمت ها در زندگی روزمره مان. کاملا واضح است که ثروت برای برخورداری از بسیاری از نعمت ها لازم است پس مشخصاً نعمت بسیار ارزشمندی است و از آنجا که در آیهای از قرآن گفته شده که: “اگر شکرگزاری کنید بر شما می افزایم” بنابراین برای بیشتر داشتن این موهبت، شکرگزاری و ارزش قائل بودن برای آن و احترام به آن بسیار مهم است و باعث ورود بیشتر آن به زندگیمان می شود و به دنبال آن بدون شک زندگی مان راحت تر می گردد.
14- باور مهم بودن نظر دیگران |
یکی از مشکلات زندگی در جوامع امروز این است که افراد به شدت برای نظر اطرافیانشان اهمیت قائل می شوند و خودشان را در حصار نظرات آنها قرار داده و به دور خود زندانی خودساخته میکشند. این مورد حتی تا در مواقعی ممکن است راحتی فرد را سلب نماید ولی باز هم علیرغم در عذاب بودن فرد به خاطر جلب رضایت دیگران یا تحسین و تمجیدهای ظاهری آنها یا بعضاً برای فرار از سرزنش هایشان در جهت مخالف با آسایش خود قدم برمیدارد یا مسیری را انتخاب میکند که آن را درست نمیداند. بنابراین کار کردن بر روی این باور و تقویت عزت نفس می تواند به مرور فرد را به جایی برساند که بدون ترس از قضاوت شدن، نظراتش را مطرح کرده یا آن چه درست می پندارد را به انجام برساند و نهایتاً زندگی راحت تر و مسیر متعالی تری را برای خود رقم بزند.
15- باور مربوط به مهم بودن کار فیزیکی |
یکی از باورهای مخربی که جلوی جذب ثروت را به زندگیمان می گیرد و یا ورود آن را بسیار سخت میکند مهم بودن کار فیزیکی است یعنی در این حالت فرد معتقد است که اگر کار فیزیکی سختی انجام ندهد، نمیتواند ثروتمند شود در صورتیکه مثال های بی شماری در رد این باور برای منطقی کردن خلاف آن در ذهن می توان آورد مثلاً فردی مثل جف بیزوس با درآمد بسیار بالا هیچ سختی فیزیکی متحمل نمیشود و یا برعکس افرادی مثل کارگران شریف معادن علی رغم داشتن کار فیزیکی سخت درآمد بالایی ندارند. تغییر این باور از این جهت بسیار حائز اهمیت است که نه تنها با تغییر آن ثروت بدون زحمت بدنی زیاد وارد زندگی ما می شود بلکه با داشتن این باور در صورتی که فرد با کار زیاد ثروتمند هم بشود باز هم نمیتواند با این شرایط از داشتن ثروتش لذت کافی ببرد. از طرف دیگر ذکر این نکته حیاتی است که نداشتن این باور به این معنا نیست که فرد اعتقاد داشته باشد که نیازی به کار فیزیکی نیست یعنی در هر صورت کار فیزیکی باید انجام شود و این به معنای نفی وجود کار فیزیکی نیست اما کار مناسب و زمان انجام آن با کار کردن به صورت ذهنی برای فرد معین میشود.
مطالب زیر را حتما بخوانید
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی ممنونم پیدا کردم 🙏
من تست را انجام دادم ولی نتیجه را ندیدم میشه راهنماییم کنید از کجا باید ببینم؟
سپاسگزارم خوب بود